dissabte, 15 de gener del 2011

Bases de participació en el Certamen

































1er CERTAMEN LITERARI “LLIBRE I MARTELL”

BASES DE PARTICIPACIÓ:

Temàtica: Els relats han de tenir un contingut socialment crític i oferir una visió des dels barris o viles. Es valorarà especialment les narracions situades al Poblenou.
Idioma: Només s'acceptaran relats en català, doncs un dels objectius bàsics d'aquest certamen es promoure  la narrativa en català . Els relats no seran valorats per l'ortografia, sinó pel fet que acompleixin amb les bases.
Originalitat de l'obra: Els relats hauran de ser creació de l'autor, però no cal que siguin inèdits, tot i que es valorarà com a quelcom positiu.
Extensió màxima: Aproximadament 3 fulls
Termini de lliurament: El termini de presentació dels relats finalitzarà el 28 de febrer de 2011.
Entrega de les obres: L'obra s´ha d´entregar en format pdf i signada amb un pseudònim. S´agraïria que ens féssiu saber el vostre telèfon de contacte per informar amb major comoditat. Els textos s'enviaran al correu  llibreimartell@gmail.com. O s’entregaran en persona, en un llapis de memòria, al local de l’Ateneu Popular Octubre, c/ Amistat 14 Baixos dreta, 08005 , Sant Martí, Barcelona. En horari de dilluns a dissabte i de  17h a 22h.
Les obres que no compleixin tots els requisits de presentació queden excloses del concurs
Jurat: Estarà format  tres persones externes a l’entitat i per un soci del Casal.
Publicació: l’Ateneu Popular Octubre publicarà el llibre resultant en funció de les seves possibilitats. La publicació serà abans de la Diada de Sant Jordi del 2011.
Premi: Cada participant al certament  rebrà gratuïtament un exemplar d'aquest recull de relats. Es comunicarà als participants quan i on poden recollir el seu exemplar. Amb tot el jurat escollirà el millor relat,  que serà publicat a l’inici del  llibre i s’obsequiarà al guanyador amb un lot de llibres.  
Drets d'autor: El llibre serà publicat sota llicencia de Creative Commons Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 2.5. Per consultar les condicions d'aquesta llicència es pot visitar: http://creativecommons.org/licenses/by-nd-nc/1.0/
Distribució: El llibre serà distribuït pel propi Casal i per les llibreries o distribuïdores que l’Ateneu Popular Octubre cregui oportú.
Guanys econòmics: Els guanys que la venta del llibre pugui produir seran reinvertits en futures edicions de propers llibres.
Organitza: l’Ateneu Popular Octubre, el Casal Independentista del Poblenou, Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana (AJELC)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada