dijous, 13 de gener del 2011

Es presenta el I Certamen Literari Llibre i Martell

El divendres 7 de gener al vespre es va presentar a l’Ateneu Popular Octubre, el Casal Independentista del Poblenou, la primera edició del Certamen Literari Llibre i Martell. 
El Certamen pretén incentivar la invenció de petites històries d'esperit socialment inquiet i crític amb la realitat que ens envolta, promoure l'afició per l'escriptura des de una perspectiva amateur i contribuir des de la base a la creació literària en català. 

L'acte de presentació va començar amb una exposició de les raons que han dut a l'Ateneu a emprendre aquesta iniciativa i l'origen del nom.  Acte seguit i per difondre el treball a favor de la literatura catalana, Jordi Prenafeta soci de l'AJELC (Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana) va parlar de la feina feta per la seva entitat. Després es van presentar les bases del Certamen Literari i es va obrir el torn de preguntes. L'acte va acabar amb un interessant debat sobre el futur de la literatura catalana, les possibilitats de transformació social que conté i el nou format de llibre electrònic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada